7 comunes nord-catalanes obtenen el ‘Pavillon Bleu’

  • Com cada any per aquestes dates, el label Pavillon Bleu ha fet públic la llista oficial de comunes de l'estat francès que han obtingut enguany aquest guardó. A casa nostra, enguany són 7.
    Dl 10 de juny del 2013 ...>>

VilaWeb
Redacció
10.06.2013 - 05:28

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Aquest label oficial té per a objectiu promocionar els esforços mediambientals dels municipis litorals però també dels municipis que tenen aigües interiors com per exemple llacs, estanys etc i estructures complementàries. La regió Llenguadoc- Rosselló ha obtingut enguany 27 d’aquests guardons: 5 comunes d’Aude; 1 del Gar, 13 a Hérault, 1 a Lozère i 7 a Catalunya Nord. Aquí podeu consultar tots els labels concedits a l’estat francès.

En quant a les comunes nord-catalanes guardonades aquestes són : Argelers , Canet de Rosselló, Port Barcarès , Portvendres, Sant Cebrià, Santa Maria la mar i Torrelles.

A destacar que, enguany, Banyuls de la marenda no ha obtingut aquest guardó. Els criteris per atorgar aquest label estan vinculats al medi ambient, a la gestió de les deixalles, a la gestió de l’aigua i a la sensibilització del públic en les problemàtiques mediambientals. Com cada any, el conjunt dels indrets etiquetats és controlat durant l’estació per l’Office français de la fundació per a l’educació del medi ambient a Europa.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any