Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dilluns  10.06.2013  05:28

7 comunes nord-catalanes obtenen el 'Pavillon Bleu'

Com cada any per aquestes dates, el label Pavillon Bleu ha fet públic la llista oficial de comunes de l'estat francès que han obtingut enguany aquest guardó. A casa nostra, enguany són 7.
Dl 10 de juny del 2013 ...>>

Men?ame
 

Aquest label oficial té per a objectiu promocionar els esforços mediambientals dels municipis litorals però també dels municipis que tenen aigües interiors com per exemple llacs, estanys etc i estructures complementàries. La regió Llenguadoc- Rosselló ha obtingut enguany 27 d'aquests guardons: 5 comunes d'Aude; 1 del Gar, 13 a Hérault, 1 a Lozère i 7 a Catalunya Nord. Aquí podeu consultar tots els labels concedits a l'estat francès.

En quant a les comunes nord-catalanes guardonades aquestes són : Argelers , Canet de Rosselló, Port Barcarès , Portvendres, Sant Cebrià, Santa Maria la mar i Torrelles.

A destacar que, enguany, Banyuls de la marenda no ha obtingut aquest guardó. Els criteris per atorgar aquest label estan vinculats al medi ambient, a la gestió de les deixalles, a la gestió de l'aigua i a la sensibilització del públic en les problemàtiques mediambientals. Com cada any, el conjunt dels indrets etiquetats és controlat durant l'estació per l’Office français de la fundació per a l'educació del medi ambient a Europa.