Aquest dissabte tindrà lloc la XIV Trobada de Bèsties de Foc

  • Se celebrarà, com tots els anys, a la plaça Major, a partir de les 16:30

VilaWeb
Redacció
03.06.2013 - 17:19

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Un any més, torna a la nostra ciutat la Trobada de Bèsties de Foc, que arriba ja a la seu catorzena edició. Enguany comptarà amb la participació dels Gegants i Grallers d’Ulldecona, els Castellers d’Altafulla, el Bestiari de Sant LLorenç d’Hortons, la Víbria de Tarragona, la Cucafera de Morella, el Bestiari de Castelló de la Plana, la Mulassa de Falset, el Drac de Sant Joan Despí, el Drac Voraxcis d’Igualada, el Drac de Montblanc, el Drac i la Víbria d’Igualada, i el Drac Sagrestarure de La Sagrera(Barcelona).

L’horari serà el següent:

16’30-17’15 h: Arribada d’entitats i plantada del bestiari. Plç. Major. Per a passejar sense por entre les bèsties i veure de prop els seus trets.

17’15-18’15 h. Mostra de Cultura Popular. Plaça Major. Els gegants, els castellers, les gralles i els tabals ompliran l’espai del seu saber fer.

18’15-18’30 h. Tabalada infernal. Plaça Major. Amb la participació dels músics de percussió del bestiari.

18’30-19’30 h. Cercavila de lluïment, des de la plaça Major pels carrers Vera, Amunt, Moreria, Enmig, Colón, Major, Arxipreste Balaguer i Plaça Major, Amb la participació de totes les entitats de gegants, castellers i bestiari.

19’30-20’15 h. Castellers, balls dels gegants i el Bestiari. Plaça Major. Davant de l’Ajuntament, totes les entitats desenvoluparan els seus balls i construccions.

20’15-21’00 h. Espurnes a tot arreu. Plaça Major. Les figures del bestiari de foc faran enceses de pirotècnia individuals i col·lectives. Un remat pirotècnic tancarà la diada.

22’30: Concert de Malagana + Agraviats. Plaça Major. Els dos grups de ska de les nostres comarques ompliran la nit de música i festa. Accés lliure.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any