Mapping party a Cotlliure

  • Avui dissabte el grup de contribuïdors OpenStreetMap de Catalunya Nord organitzen a Cotlliure un Mapping Party . La cita és avui a les 11h a la Platja del Voramar.
    Ds 1 de juny del 2013.

VilaWeb
Redacció
01.06.2013 - 05:44

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Una ‘mapping party’ és un esdeveniment en què, el grup nord-català , ‘ proposa a la gent que col·labori a l’OpenStreetMap, un projecte de base de dades geogràfiques lliures. Els organitzadors esperen ‘aprofitar l’avinentesa per anar teixint vincles amb els contribuïdors de contrades veïnes, d’Occitània i del Principat, dins un ambient a la vegada molt agradable i, tot i ser prou turístic, bastant propici a milloraments cartogràfics a l’OpenStreetMap com (cada equip podrà escollir el tema que més li agradi)

El projecte OpenStreetMap està pensat perquè qualsevol que ho desitgi pugui afegir dades geogràfiques d’utilització lliure. Aquest projecte va començar perquè la majoria de mapes que penseu que són lliures no ho són; de fet, tenen restriccions tècniques o legals que impedeixen als usuaris el seu ús de forma creativa, productiva o sorprenent en noves aplicacions.

Trobareu més informació en català aquí .

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any