Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dimecres  29.05.2013  21:18

El PSC pacta amb l'extrema dreta a l'Hospitalet per impedir la consulta

Aprova amb PP i PxC una moció insta l'ajuntament a no participar ni cedir recursos o instal·lacions en un referèndum sobre la independència sense autorització de l'estat espanyol

Men?ame
 

Els grups municipals del PSC, PP i PxC de l'Hospitalet han aprovat una moció que insta l'ajuntament a no facilitar recursos ni a participar en una consulta sobre la independència si no té l'autorització de l'estat espanyol. La moció ha estat presentada pel PP i ha comptat amb el suport del PSC, amb majoria al consistori, i la racista Plataforma per Catalunya (PxC). En canvi, CiU i ICV, que forma part del govern local, han votat en contra del text.

El text defensa que l'ajuntament no cedirà espais ni facilitarà recursos humans ni materials per a la celebració a la ciutat d'un referèndum sobre la independència si no ha estat aprovat al congrés espanyol.

'El president de la Generalitat de Catalunya, enlloc de seguir els procediments legalment establerts per a la presentació de la seva proposta de referèndum sobre la independència de Catalunya, insisteix en la seva intenció d'incomplir la llei si el govern espanyol prohibeix que se celebri.' La moció també mostra el rebuig dels grups al Consell Assessor per a la Transició Nacional i que 'té per objectiu promoure la independència de Catalunya'.

 

Més informació: El PSC comença a l'Hospitalet una campanya pel no a la independència