El PP es suma a la convocatòria de l’extrema dreta contra l’alcalde de Burjassot

  • Dimarts España2000 i el GAV pretenen manifestar-se contra Jordi Sebastià afirmant que organitza 'orgies catalanistes'

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
26.05.2013 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El Partit Popular s’ha sumat a la convocatòria que diverses organitzacions ultres, encapçalades per España2000 i el GAV ha llençat per manifestar-se contra l’alcalde de Burjassot, Jordi Sebastià (Compromis). La convocatòria la fan una sèrie de grupuscles desconeguts entre els quals només destaquen aquests dos. El GAV fa dècades que organitza actes violents contra les autoritats democràtiques i España2000 és un partit ultradretà i xenòfob. 

Burjassot ha estat objecte de diverses polèmiques les darreres setmanes per l’actuació de l’extrema dreta. Primer perquè l’alcalde va prohibir una paradeta d’España2000, grup pròxim a l’assassí del jove de Burjassot Guillem Agulló. Posteriorment el GAV va intentar sabotejar un homenatge a Vicent Andrés Estellés, insultant el president de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua, precisament un home proposat pel Partit Popular i provinent del blaverisme. Hores abans el monument al poeta de Burjassot havia estat atacat amb pintura.

El Partit Popular se suma ara a aquestes maniobres, una actitud que ha estat condemnada per tots els partits de tradició democràtica. Dimarts l’extrema dreta i el PP pretenen concentrar-se davant l’ajuntament en una convocatòria que afirmen que és contra ‘les orgies catalanistes’.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any