Festa per la llengua a Sant Mateu

  • La població acull nombroses activitats i exposicions, una d’elles és l’exposició itinerant ’Vicent Andrés Estellés, cronista de records i esperances’.

VilaWeb
Redacció
25.05.2013 - 12:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La població de Sant Mateu acull durant el dia d’avui la Festa per la Llengua. Durant tota la setmana s’han realitzat diverses activitats entre les quals s’hi troba l’exposició ‘Vicent Andrés Estellés, cronista de records i esperances’. Organitzada per l’Acadèmia Valenciana de la Llengua, es podrà visitar a la Sala d’Exposicions de l’Ajuntament en horari de matí.

Dissabte, la Festa començarà a les deu del matí, amb la inauguració de les parades que les AMPAs dels col·legis participants, així com diferents entitats culturals i editorials en valencià, hauran instal·lat a la plaça. Començaran llavors els diferents tallers que s’hi duran a terme. Hi haurà una cercavila a càrrec de la colla de dolçainers “Guillem Sorolla” de Sant Mateu, així com dels gegants i capgrossos de la localitat.

A més se celebraran altres exposicions a càrrec del alumnes de les escoles participants, vistes guiades al museus i actuacions musicals. A la vesprada diversos contacontes com ‘Els tres porquets i la Caputxeta Roja’ conclouran una festa que vol a traure tota la família i fer un crit a favor de la llengua.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any