Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Dilluns  20.05.2013  06:00

La maqueta de Badok, joves rockers d'Alfafara

Men?ame
 

Badok fa rock amb tocs d’altres estils com el reggae o el punk. Són uns joves inquiets del poble d'Alfafara, als peus de la Serra de Mariola, que començaren la seua activitat a principis de 2012, sent el seu primer concert el 23 de juny d'aquell any amb un repertori de tres cançons pròpies i un grapat de versions de grups com La Gossa Sorda, Boikot, La Polla Records, Obrint Pas, Kortatu i altres.

Deixant els escenaris a banda, els Badok treuen aquest EP que consta de 4 cançons per donar a conèixer la seua proposta. Com diuen ells 'és una breu mostra del que fem i del que som o volem ser, com diu la primera cançó: combat, amor i festa'.

La pròxima ocasió per a veure'ls en directe l'1 de juny a Balones (Trobades d'Escoles en Valencià) i 23 de juny a Alfafara (Foguera de Sant Joan). Vos deixem amb la maqueta que han penjat perquè tothom puga escoltar-la i descarregar-se-la des de Bandcamp.