A quinze dies de la Trobada

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
18.05.2013 - 18:28

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Bocairent torna a acollir, tretze anys després, la Trobada d’Escoles en Valencià de la Vall d’Albaida. Serà l’1 de juny quan la gran festa per la llengua, la vint-i-sisena que se celebra ja a la nostra comarca, omplirà Bocairent, organitzada per l’Escola Infantil Municipal, el CEIP Lluís Vives, l’institut de secundària i les AMPA dels dos centres educatius, a més de l’Ajuntament i la Coordinadora de la Vall d’Albaida per la Defensa i Ús del Valencià.

Després de la presentació oficial de la Trobada, el 3 de maig passat, en què es van donar a conéixer les novetats de la convocatòria d’aquest 2013 i la cançó d’enguany, el ritme de treball per a tenir-ho tot a punt s’accelera.

Durant el dia de la Trobada, l’Ajuntament oferirà a tots els visitants l’entrada gratuïta als museus i espais turístics municipals de la localitat, i s’ha preparat un ‘menú-trobada’ al preu de deu euros que es podrà degustar per a dinar a tots els bars i restaurants de Bocairent. A més, s’ha organitzat una gimcana pel poble per al matí. Al telèfon 627864173 se’n pot obtindre més informació.

La festa es tancarà  amb el concert de La Gira, a la plaça de Bous, amb les actuacions del grup de múscia folk Rascanya i els grups de rock i ska Odi i Karraska’l

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any