Els mossos desallotgen la masia ocupada Can Piella

  • El desallotjament ha començat a les sis del matí i encara continua · Diversos activistes s'hi han atansat per oposar resistència

VilaWeb
Redacció
15.05.2013 - 11:12

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Els mossos d’esquadra han començat a desallotjar aquest matí la masia de Can Piella (Twitter), a Montcada i Reixac, ocupada des de fa quatre anys. El desallotjament, per ordre judicial, ha començat a les sis del matí, però els agents s’han trobat amb la resistència dels activistes, dos dels quals s’han enfilat a la teulada i els mossos han hagut de portar-hi una grua per fer-los fora.

La notícia del desallotjament ha fet que es mobilitzessin activistes de moviments okupa i d’autogestió i s’acostessin al voltant de la masia. Així, una cinquantena d’activistes i veïns s’han atansat fins a la masia i els camps del voltant per oposar resistència.

Can Piella és una masia del segle XVII propietat del Grup Alcaraz. Es trobava en un estat ruïnós després de deu anys abandonada i un incendi el 2008. L’any 2009 va ser ocupada per a restaurar-la, conservar-la i condicionar-la per a les entitats de la zona. El col·lectiu explica a Europa Press que en aquets quatre anys li han donat usos socials i compten amb una àmplia acceptació per part dels veïns.

Podeu seguir el desallotjament a través de Twitter amb l’etiqueta #SOScanPiella

Enllaços
Array

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any