Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dimecres  15.05.2013  06:01

Els representants de les llengües 'regionals' demanen asil a la UNESCO

Dc. 15 de maig del 2013
Avui a les 11h, representants de les llengües minoritàries, dites regionals, de l'estat francès demanaran asil a la UNESCO ...>>

Men?ame
 

Aquests representants de les llengües dites regionals, estan agrupats en el 'Col·lectiu 31 de març' i han decidit demanar asil a l'UNESCO, després de la negativa del President de l'estat francès François Hollande de ratificar la carta europea de les llengües regionals i minoritàries, el col·lectiu farà avui dimecres a les 11h del matí una concentració davant de la seu de la UNESCO de París per demanar l'asil cultural per les nostres llengües.

Cal recordar que el col.lectiu, es va formar el 31 de mars 2012 per organitzar a tot l'estat la mobilització de l'any passat que va donar lloc, aquí, al lipdub per la llengua catalana.

François Hollande, va prometre en el seu programa electoral escrit que ractificaria aquesta carta europea, però ara s'ha fet enrere.