Preocupació per l’obertura d’un macro centre comercial a La Jonquera

  • El pròxim dijous s'inaugura a La Jonquera un macro espai comercial, que aixeca una gran preocupació entre els comerciants nord-catalans que temen la competència que els pot fer ...>>
    Dt. 14 de maig del 2013

VilaWeb
Redacció
14.05.2013 - 05:32

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Amb el nom de Gran Jonquera Outlet & Shopping dijous vinent s’inaugurarà aquest espai amb uns 12.000 m2 on es podrà trobar, a més de comerços i hipermercats, propostes d’oci, com per exemple restaurants. Això preocupa i molt als empresaris nord-catalans veins  i d’aquí ja que consideren que, actualment, hi ha l’equivalent d’un hipermercat per comuna, que es podrien veure perjudicats per aquest nou hipermercat sud-català.

Segons dades de la CCI entre els anys 2006 i 2013 a Catalunya Nord, ha augmentat un 27% les superfícies ocupades per aquesta mena de comerços. Això és el triple de l’augment d’aquesta mena de superfícies en altres departaments com per exemple l’Aude l’Hérault , en el mateix període. El darrer exemple, és l’augment que ha experimentat el centre comercial Carrefour de Clairà, que ha doblat la seua oferta aquest darrer mes, i no fa anys l’ampliació del Leclerc Malloles.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any