Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dimarts  07.05.2013  16:50

Al Tall actuarà a Agullent per a cloure el Folksona

Tocaran acompanyats de l'orquestra dels alumnes de la colònia musical

Men?ame
 

Per quart any consecutiu, Agullent acollirà les colònies musicals Folksona, destinades a joves d'entre 8 i 17 anys on aprenen música d'arrel tradicional i popular. L'edició d'enguany tindrà una clausura molt especial per la presència del mític grup Al Tall, que fa les darreres actuacions abans del seu comiat definitiu dels escenaris. El concert d'Al Tall, en què estaran acompanyats pels alumnes que formen l'orquestra de Folksona, serà dissabte 29 de juny a la sala multiusos de la localitat.

'Els besnéts del tio Canya' és el nom genèric de l'edició 2013 de les colònies musicals, dedicades a l'històric grup, i que inclouen un taller de gravació en què hi participarà Pau Alabajos.

Organitzades per l'associació 'Pont Folk', se celebraran del 23 de juny al 29 de juny, amb l’objectiu de preservar l’ensenyament, la protecció i la promoció de la música folk. L’estada a les colònies és d’una setmana de treball i preparació del repertori per al concert/ball de cloenda de l'últim dia. Podeu demanar més informació a través del telèfon 961537464 i el correu electrònic folksona@gmail.com.

El termini d'inscripció acaba el 31 de maig. Enguany el preu és de 260 euros per alumne. En cas de ser dos germans, cadascú pagarà 220 euros, i si en són tres dos paguen 260 euros cadascun i el tercer no paga.