Una plantada d’herbes aromàtiques inaugura el nou pati de l’escola M. de D. de l’Horta d’Ivars d’Urgell

  • L'AMPA ha tirat endavant la remodelació de l'espai

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La plantada de 150 herbes aromàtiques dins d’igual nombre de pneumàtics reciclats en jardineres fou l’acte més vistos dels que es van fer diumenge a l’escola Mare de Déu de l’Horta d’Ivars d’Urgell per inaugurar el remodelat pati escolar.

El matí, però, va comptar amb altre activitats com tallers de manualitats, una xerrada sobre alimentació ecològica, a càrrec de MésBio de Bellpuig, un esmorzar, una gimcana o gaudir dels nous equipaments del pati, segons va explicar Shauna Bawn, presidenta de l’AMPA del Mare de Déu de l’Horta, que van organitzar la festa i la remodelació.

Una remodelació que ha costat uns 4.000 euro, pagada per l’AMPA, a més de la mà d’obra dels membres de la mateixa i de la brigada municipal. Així s’ha pintat la tanca exterior i els 150 pneumàtics que fan de jardinera (i que es podran regar amb la nova mànega que també s’ha comprat), s’han instal·lat altres pneumàtics per jugar i s’han recuperat les cistelles de bàsquet i les porteries de futbol. També s’ha creat una zona tranquil·la, de picnic, amb taules i bancs per seure i una xerranca. O una nova zona infantil amb un gran sorral, un tobogan, un balancí i unes porteries pintades.

Material pedagògic

Per la seva part Àngels Nabau, directora del Mar de Deu de l’Horta, ha destacat que l’AMPA també ha comprat material escolar com dos projectors, una cartellera, la instal·lació de fil musical o la compra de llibres per la Biblioteca escolar.

Us recordem que podeu comentar aquesta notícia o qualsevol tema relacionat amb el municipi al Fòrum d’Ivars d’Urgell i Vallverd d’Urgell.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any