VilaWeb Ontinyent rep el premi Benicadell 2013

  • La Coordinadora per la Defensa i Ús del Valencià l'ha lliurat en el sopar de presentació de la Trobada

VilaWeb
Redacció
04.05.2013 - 03:19

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

VilaWeb Ontinyent hem rebut aquesta nit de divendres el premi Benicadell que atorga anualment la Coordinadora de la Vall d’Albaida per la Defensa i Ús del Valencià. L’acte de lliurament s’ha fet durant el sopar celebrat a l’Hotel l’Estació de Bocairent, després de la presentació de la Trobada d’Escoles en Valencià de la Vall d’Albaida, que tindrà lloc a Bocairent l’1 de juny vinent.

El premi Benicadell és el guardó que atorga la Coordinadora, membre de la federació Escola Valenciana, en reconeixement de la tasca de promoció, ús i defensa de la llengua i cultura del País Valencià que fan diferents entitats o col·lectius de la comarca. El XVIII Premi Benicadell ens l’han concedit a l’edició de VilaWeb Ontinyent per ‘la llarga trajectòria informativa i la fidelitat a la llengua i la cultura del País Valencià’.

En nom de VilaWeb, hem rebut el guardó Josep Albinyana, M. Josep Garcia i Josep Ll. Pasqual, qui hem agraït el premi a la Coordinadora, i hem demanat la complicitat de la societat per a fer del diari un espai cada volta més plural.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any