ACPV posa a disposició la seva xarxa de repetidors

  • Eliseu Climent celebra 'una certa obertura' del govern valencià

VilaWeb
ACN
30.04.2013 - 16:46

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El president d’honor d’Acció Cultural, Eliseu Climent, ha remarcat avui que l’acord per a la reciprocitat entre TV3 i Canal 9 ‘normalitza les relacions de l’espai de comunicació’. Climent ha afegit que l’acord significa entrar ‘en una nova etapa importantíssima per aquest país’ i ha celebrat ‘la certa obertura’ de l’executiu valencià . Sobre la clàusula que vincula les emissions a la consecució de més espai radioelèctric per al País Valencià, Climent ha recordat que la Generalitat Valenciana disposava de freqüències buides i ha posat la xarxa de repetidors d’ACPV a disposició de l’executiu d’Alberto Fabra.

Climent s’ha mostrat “molt content” per l’acord i ha manifestat que es tracta “d’un fet polític molt important”. Climent ha dit que “després de 30 anys d’emissions” s’ha arribat a un acord a causa “d’un cert oberturisme del govern valencià actual”.

El president d’Acció Cultural del País Valencià ha remarcat que es tracta “d’un èxit de la societat” gràcies a les manifestacions en favor de les emissions de TV3 al País Valencià. Climent ha volgut agrair de manera especial les 650.000 signatures de la ILP Televisió Sense Fronteres de les què ha dit que “és un esforç que no s’ha perdut” malgrat no haver prosperat a la cambra espanyola.

Sobre la clàusula que vincula les emissions a la consecució de més espai radiolèctric per part del govern valencià, Climent ha dit que la Generalitat Valenciana pot optar per utilitzar freqüències buides “i si no en tingués prou oferim la xarxa de repetidors d’Acció Cultural a la Generalitat Valenciana per facilitar l’emissió de TV3 al territori”.

“És un acord que normalitza les relacions des del punt de vista de l’espai de comunicació, unes relacions que segueixen a les econòmiques, a les culturals, a les acadèmiques, a les socials i a les polítiques. Estem entrant en una etapa importantíssima per al nostre país, la normalitat que hem aconseguit no té pas enrere ja”, ha conclòs.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any