Cotino reapareix i diu que no té res a dir sobre l’accident del metro

  • Ahir va evitar d'anar a la inauguració d'un curs de dret parlamentari que havia de presidir

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
30.04.2013 - 11:40

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El president de les Corts Valencianes, Juan Cotino, no ha tingut cap més remei que encarar les preguntes sobre l’accident del metro de València del 2006 que li feien els periodistes a l’entrada de la reunió de la junta de portaveus de les Corts. ‘Sempre he estat al costat de les víctimes’, s’ha limitat a declarar, i ha afegit que no tenia pas res més a dir sobre aquest assumpte. Ahir Cotino va evitar d’anar a un acte públic que havia de presidir, l’endemà de l’emissió del programa ‘Salvados’ de La Sexta dedicat a aquell accident i en el qual es va negar a respondre les preguntes que li feia el periodista Jordi Évole.

Avui li han demanat si, tal com demanen els partits de l’oposició, i tenint en compte les noves revelacions que hi havia en el programa, calia reobrir la investigació. ‘És el govern qui fa declaracions, i no em correspon a mi’, ha acabat dient el president de les corts.

Silenci a canvi de feina

Familiars de les víctimes de l’accident l’acusen de voler-los comprar el silenci en canvi de promeses d’ofertes de feina. Ahir hi havia expectació per saber si Cotino diria res sobre el cas en un acte oficial que li tocava presidir. Però no hi va anar; no va assistir a l’acte que tenia previst de presidir: la inauguració d’un curs de dret parlamentari. Les Corts Valencianes no van emetre cap explicació oficial sobre l’absència del president de la cambra, que va ser substituït pel vice-president, Alejandro Font de Mora.

En aquest vídeo es veu com Cotino intenta fugir d’Évole en el programa emès diumenge:

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any