Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dijous  25.04.2013  19:08

Austeritat, desnonaments, corrupció… Desconcert i una greu crisi de valors

Men?ame
 

Hi ha un gran desconcert. Tothom es pregunta on anirem a parar, si ningú no posa fi a una situació que sembla desenfrenada. L’economia productiva desapareix, la nòmina pública es desestabilitza. Es fa cada vegada més evident la importància de les pensions per a sostenir els pressupostos familiars. No s’arriba per pagar les hipoteques i es compten per milers els desnonaments. Els afectats pressionen un a un els polítics que poden influir en la promulgació d’una llei que resolgui el problema, fins als límits de l’ètica democràtica.

Tothom que viu o ha viscut del seu treball, se’n sent afectat, sigui quin sigui el nivell de la seva ocupació. Fins i tot els que havien aconseguit un cert patrimoni, ara pateixen el cost de mantenir-lo. Ha baixat el poder adquisitiu i cada vegada els rètols «es ven o es lloga» apareixen en els carrers més comercials. Només l’article de luxe té sortida, per a més inri, atès que fa evident que hi ha un sector d’alt poder adquisitiu que no es veu afectat i la gent pensa que els banquers i els especuladors financers —responsables màxims d’aquesta crisi— no han pagat el preu que correspon als seus errors.

Segueix llegint