La Botiga de VilaWeb, present a la Rambla de Barcelona

  • Us regalem una estelada per cada compra · Venda especial de llibres a la Botiga de la redacció i a la parada davant el Liceu · Vicent Partal hi signarà el seu llibre 'A un pam de la independència'

VilaWeb
Redacció
23.04.2013 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La Botiga de VilaWeb encara aquest Sant Jordi amb un desplegament especial i dos punts de venda: a la botiga instal·lada a la redacció, al carrer de Ferlandina 43, i en una de les parades que s’instal·laran a la Rambla, a Barcelona, concretament davant la porta principal del Liceu.

En tots dos llocs podreu trobar llibres i més materials. Durant tot avui els llibres tindran el descompte del 10% tradicional del dia de Sant Jordi i us regalarem una estelada per cada compra. 

A més, Vicent Partal, director de VilaWeb, us signarà el seu nou llibre ‘A un pam de la independència’. Al matí, fins a les onze si fa no fa, serà a la botiga de la redacció del diari i després se n’anirà a la parada de la Rambla. A la una el trobareu a la parada de l’ANC, instal·lada a la plaça de Catalunya, a tocar del carrer de Pelai, fins a les dues. De quatre a cinc serà a la parada de Gent de la Terra i el Grup del Llibre, instal·lada a prop de l’Ateneu Barcelonès. I després, per completar la jornada, tornarà a la parada de VilaWeb situada davant el Liceu.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any