Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Dilluns  22.04.2013  10:37

'Hostes', el festival pop de La Casa Calba

Men?ame
 

Torna La Casa Calba (.org) amb el Festival Hostes combinant el Folk, el Pop i la Cançó d'Autor. Enguany està tenint lloc a l'Octubre Centre Cultura Contemporània, al bell mig de València ciutat. Una proposta acollidora per a la primavera amb Aljub, els Mi Sostingut i finalment Clara Andrés (trio).

MI# (Mi Sostingut) el grup de pop-rock de la Ribera Alta liderat per Josep Artés presenta com cal al cap-i-casal el seu primer disc 'Projecte Escalopendra', un disc produït per Pep Toni Ferrer (Oliva Trencada, Saltamartí).

Diumenge a les 20 h serà el torn, per finalitzar, de Clara Andrés, una de les veus més delicioses de la música en valencià. Cançó d’autora contemporània i elements de pop i folk d’aparença naïf i poètica costumista. Sabem del seu espectacle que porta un acompanyament jazzístic -Jose Luis Porras (contrabaix) i Roberto Capella (piano)- amb què revisita el seus dos discos 'Dies i dies' i  'Huit', els quals han estat guardonats als Premis Ovidi Montllor a la Música en Valencià.

Les entrades al festival són de 6€, amb el 50% de descompte amb el carnet de la Univesitat de València.