Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Dilluns  15.04.2013  00:03

Eyjafjallaökull, nou videoclip de Pau Alabajos

Men?ame
 

El 2010 va ser un any mogut per al cantautor torrentí Pau Alabajos. Va viatjar a molts llocs com Rennes o Praga, també a Xangai, on havia de trobar-se amb Xepo WS, el fotògraf valencià que segur que coneixeu, creador de Músics Sense Fotògraf.

Ara Pau, amb la col·laboració de Xepo treu uns textos, fotos inèdites i videos d'aquella trobada. Un dels textos que podem trobar resa:

'Barcelona-Xanghai amb escala a Zuric. Dèneu hores cinc minuts veient pel·lícules subtitulades i menjant aliments precuinats i emmagatzemats en recipients minúsculs i individualitzats. Pose els peus a l'aeroport de Pu Dong i em dirigisc a la parada de taxis. Col·loque la bossa i la guitarra al maleter i puge al seient de darrere. Li mostre al conductor l'adreça de l'hotel on m'allotge, impressa en un paper. Em mira amb cara d’interrogant i em parla en xinés (literalment). Li dic que no entenc res del que em diu. Només sé saludar: Ni Hao i prou. Li pregunte si parla una miqueta d’anglés. No em diu que no però és evident, tenint en compte que no em respon ni mitja paraula. Ens quedem uns instants en silenci. Jo no sé pronunciar el nom de l’hotel i ell no pot llegir el nostre alfabet. Em resigne, recupere les meues coses i torne a l’aeroport a veure si trobe algú que parle algun idioma que em sone remotament, sense èxit (...)'.Al final Pau Alabajos va poder trobar el seu hotel i a Xepo, qui li va fer algunes de les fotos que ja esteu veient i que ixen a la llum per primera vegada. Del viatge també hi ha més videos, una mena de videoblog, que es pot veure a la pàgina web que han publicat per a recordar l'encontre aquell.Eyjafjallaökull és el videoclip creat amb imatges del fotògraf, d'aquesta cançó que apareix a 'Una amable, una trista, una petita pàtria' (Bureo Músiques, 2011) com a experiència també d'aquests viatges.