Carta del batle d’Otos

VilaWeb
Emili Mira
13.04.2013 - 18:35

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Amics i amigues.

Un altre dia trist per als veïns i veïnes, un altre dia trist per al futur dels xiquets i xiquetes, un altre dia trist per al futur d’un poble, un altre dia trist per a Otos. No cal que vos diga les mobilitzacions que estem duent a terme, no cal que vos expliquem quins són els motius. No cregueu que és fàcil, no penseu que ens agrada haver de prendre estes mesures de pressió, però, és que les persones que han estat triades de manera democràtica per la majoria de ciutadans del nostre país, que són, teòricament, les encarregades de vetlar pels interessos, drets i deures de totes les valencianes i valencians, no estan complint amb la seua obligació de servei públic a la ciutadania, que teòricament, hauria de ser el seu primer, més important i únic objectiu.

El futur d’un poble s’escriu en el present. No podem permetre, no permetrem, que alguna persona, que algunes persones, retallen els nostres drets, sense parar d’incrementar les obligacions. No podem permetre, no permetrem, que mentre es destinen quantitats indignants, vergonyoses de diners, a tantes i tantes coses que no són necessàries, que no són prioritàries, al nostres xiquets i xiquetes els retallen en educació. No podem permetre, no permetrem, que ningú, de manera unilateral escriga el nostre futur. No podem permetre, no permetrem, que ningú esborre el nostre futur.

Hi ha una dita popular, i vos dic que les dites populars no s’equivoquen mai, que fa: ‘Qui sembra tronades arreplega tempestats’. A qui li corresponga entendreu.

Vos demane a tots i totes les que llegiu aquest escrit, a tots i a totes que seguiu i sabeu del nostre problema, que és problema de molts altres també, a tots i totes els qui com nosaltres, no deixareu caure els braços, no vos rendireu, a tots i totes que simplement el que feu és tenir i aplicar sentit comú. Vos demane a totes i tots vosaltres, que ens ajudeu en la mesura de les vostres possibilitats, que doneu la màxima difusió a la injustícia que es vol cometre, que vos mobilitzeu per a defensar el que entenem que deu ser just, que sabem que és just.

Per una educació pública, igualitària i de qualitat, per l’Educació de les nostres xiquetes i xiquets.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any