‘Viquianiversari’ de l’Espai 13 a la Fundació Miró de Barcelona

  • El museu i l'Amical Viquipèdia organitzen una marató de redacció d'articles de trenta-cinc hores

VilaWeb
Redacció
12.04.2013 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Amb els 400.000 articles en català a la Wikipedia a tocar, l’Amical Viquipèdia s’ha posat un nou desafiament: fer la Viquimarató més llarga, de trenta-cinc hores, en ocasió dels trenta-cinc anys de l’Espai 13, la secció de la Fundació Miró de Barcelona dedicada a artistes emergents. El comissari de la commemoració, Manuel Segade, ha preparat tot d’activitats que culminaran l’any vinent amb una publicació i exposició. Els actes arrenquen avui amb la Viquimarató.

Una viquimarató és una activitat on un grup de viquipedistes es troben físicament en un lloc per a ampliar el màxim possible un article o temàtica determinada de la Wikipedia.

La de la Fundació Miró, s’ha anunciat com la més llarga que s’ha fet mai, atès que durarà trenta-cinc hores i ha de servir per documentar a l’enciclopèdia lliure els tres centenars d’artistes que han format part d’aquest espai des del 1978.

La Viquimarató es desenvolupa entre avui a migdia i demà a les onze de la nit, i és oberta a viquipedistes, gent que vulgui aprendre a editar la Wikipedia i estudiants i professors universitaris.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any