Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Divendres  12.04.2013  06:00

'Viquianiversari' de l'Espai 13 a la Fundació Miró de Barcelona

El museu i l'Amical Viquipèdia organitzen una marató de redacció d'articles de trenta-cinc hores

Men?ame
 

Amb els 400.000 articles en català a la Wikipedia a tocar, l'Amical Viquipèdia s'ha posat un nou desafiament: fer la Viquimarató més llarga, de trenta-cinc hores, en ocasió dels trenta-cinc anys de l'Espai 13, la secció de la Fundació Miró de Barcelona dedicada a artistes emergents. El comissari de la commemoració, Manuel Segade, ha preparat tot d'activitats que culminaran l'any vinent amb una publicació i exposició. Els actes arrenquen avui amb la Viquimarató.

Una viquimarató és una activitat on un grup de viquipedistes es troben físicament en un lloc per a ampliar el màxim possible un article o temàtica determinada de la Wikipedia.

La de la Fundació Miró, s'ha anunciat com la més llarga que s’ha fet mai, atès que durarà trenta-cinc hores i ha de servir per documentar a l’enciclopèdia lliure els tres centenars d'artistes que han format part d’aquest espai des del 1978.

La Viquimarató es desenvolupa entre avui a migdia i demà a les onze de la nit, i és oberta a viquipedistes, gent que vulgui aprendre a editar la Wikipedia i estudiants i professors universitaris.