Set partits de Vic units per demanar el vot favorable al referèndum

  • CDC, UDC, CUP, ERC, ICV, SI, Reagrupament i una regidora del PSC creen una plataforma conjunta

VilaWeb
Redacció
09.04.2013 - 22:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Les seccions locals de set partits de Vic s’han unit per treballar conjunta amb l’objectiu d’obtenir el màxim suport afirmatiu en el referèndum per la independència. Els partits que s’han adherit al ‘Compromís de Vic’ són CDC, UDC, CUP, ERC, ICV, SI i Reagrupament, a més de Mari Moyano, regidora socialista a l’ajuntament, que s’hi ha afegit a títol personal. La voluntat és que la iniciativa s’estengui a escala comarcal i nacional. 

La signatura d’aquest pacte s’ha materialitzat al temple romà de Vic, ple de gom a gom. Els partits que conformen el Compromís de Vic tenen un pes destacat al consistori vigatà i representen 15 regidors dels 21 de la cambra. En aquest cas, només els cinc regidors de Plataforma per Catalunya i el portaveu dels socialistes vigatans, Jacint Raurell, n’han volgut restar al marge. 

Tot i les divergències que pot haver-hi entre els partits, perquè parteixen de visions molt diferents, tots han manifestat estar d’acord a votar sí al referèndum sobre la creació d’un estat català.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any