Samarretes en homenatge a Vicent Andrés Estellés

  • Ja podeu adquirir-les als centres educatius

VilaWeb
Redacció
02.04.2013 - 19:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Des de fa anys, Xavier Mariscal crea el cartell i les samarretes de les Trobades d’Escoles en Valencià. La d’enguany és ben significativa, una imatge que reflecteix el sentiment de col·lectivitat entorn a l’estima del nostre màxim tret d’identitat, el valencià, amb la clara intenció de fer un sincer homenatge a un dels nostres referents poètics, Vicent Andrés Estellés.

Les samarretes de les Trobades són 100% valencianes. Totes les empreses involucadres en el procés són de les nostres comarques. Podeu adquirir-les al vostre centre educatiu. El preu és de 8 ?.

Des de fa anys, el dissenyador Xavier Mariscal crea el cartell i les samarretes de les Trobades d’Escoles en Valencià. La d’enguany és ben significativa, una imatge que reflecteix el sentiment de col·lectivitat entorn a l’estima del nostre màxim tret d’identitat, el valencià, amb la clara intenció de fer un sincer homenatge a un dels nostres referents poètics, Vicent Andrés Estellés.

Les samarretes són 100% valencianes. Totes les empreses involucadres en el procés són de les nostres comarques. Podeu adquirir-les ja al vostre centre educatiu. El preu és de 8 €.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any