Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dimarts  02.04.2013  16:27

El cap de govern d'Andorra es compromet amb Ban Ki-Moon a regular el dret de vaga

El secretari general de l'ONU visita el Principat per commemorar els vint anys a les Nacions Unides

Men?ame
 

El cap de govern d'Andorra, Antoni Martí, s'ha compromès avui en la reunió amb el secretari general de les Nacions Unides, Ban Ki-moon, a ratificar el pacte internacional sobre els drets econòmics, socials i culturals aquesta legislatura. Mentre no estigui ratificat Andorra no compleix del tot la Declaració Universal dels Drets Humans. Entre els drets que encara s'han de desenvolupar legalment, per més que a la pràctica ja sigui efectiu, hi ha el dret de vaga. La constitució el recull, però no està regulat en forma de llei.

Ban Ki-moon ha arribat en helicòpter aquest dimarts al matí a Andorra i hi serà durant tot el dia. És la primera vegada que un secretari general de les Nacions Unides fa una visita oficial a Andorra i ho ha fet amb motiu del 20è aniversari de l'ingrés andorrà a l'ONU. En aquest sentit, Ban ha celebrat el procés d'obertura econòmica andorrà.

'El Govern considera que es tracta d'una visita especialment significativa per a commemorar un ingrés que va suposar el ple reconeixement internacional del Principat d’Andorra tot just després de '’aprovació en referèndum de la Constitució', diu l'executiu andorrà.