El cap de govern d’Andorra es compromet amb Ban Ki-Moon a regular el dret de vaga

  • El secretari general de l'ONU visita el Principat per commemorar els vint anys a les Nacions Unides

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
02.04.2013 - 16:27

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El cap de govern d’Andorra, Antoni Martí, s’ha compromès avui en la reunió amb el secretari general de les Nacions Unides, Ban Ki-moon, a ratificar el pacte internacional sobre els drets econòmics, socials i culturals aquesta legislatura. Mentre no estigui ratificat Andorra no compleix del tot la Declaració Universal dels Drets Humans. Entre els drets que encara s’han de desenvolupar legalment, per més que a la pràctica ja sigui efectiu, hi ha el dret de vaga. La constitució el recull, però no està regulat en forma de llei.

Ban Ki-moon ha arribat en helicòpter aquest dimarts al matí a Andorra i hi serà durant tot el dia. És la primera vegada que un secretari general de les Nacions Unides fa una visita oficial a Andorra i ho ha fet amb motiu del 20è aniversari de l’ingrés andorrà a l’ONU. En aquest sentit, Ban ha celebrat el procés d’obertura econòmica andorrà.

‘El Govern considera que es tracta d’una visita especialment significativa per a commemorar un ingrés que va suposar el ple reconeixement internacional del Principat d’Andorra tot just després de ‘’aprovació en referèndum de la Constitució’, diu l’executiu andorrà.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any