Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Dilluns  01.04.2013  00:00

Ontinyent brolla de novetats musicals de la mà de Mal Abuso i La Trocamba

Men?ame
 

Si ahir vos presentàvem el concert del Mig Any Merut, hui vos parlem sobre Mal Abuso i La Trocamba Matanusca ambdos grups de la ciutat d'Ontinyent.

Mal Abuso volen amb "Reinicio Vol II" tornar als inicis per poder començar de nou, segons ells per 'replantejar-se les coses, agafar perspectiva i respirar. En definitiva un reinici del sistema operatiu'. Amb el projecte d'aquest nou disc volen presentar-nos 'noves cançons, noves cares, nova imatge, i tot mogut per eixa energía interna que no es pot explicar amb paraules'.

Ací va el segon vídeo promocional amb la cançò 'Volver a reír'. L'edició com en l'altra ocasió a càrrec d'Anmorsigol. El disc estarà disponible a partir del 9 d’abril en descàrrega directa.

Per l'altre costat tenim La Trocamba Matanusca el grup que segons es defineixen com a 'Balkan gypsy de bankal' i que veurem participar al festival Ara Sona. També pròximament posarà a disposició dels seus fans la descàrrega dels 11 temes que ja es poden escoltar al seu Soundcloud.