El PP de Castelló comença una cacera de bruixes contra professors

  • Activa una campanya convidant els alumnes a denunciar professors que 'adoctrinin'

VilaWeb
Redacció
25.03.2013 - 20:21

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Em volen adoctrinar, que no t’emboliquin‘ és el nom de la campanya que ha engegat la delegació de les Noves Generacions de Castelló amb l’objectiu d’empaitar el professorat que s’escapi de les seves directrius. Amb aquesta campanya, la joventut del PP convida els estudiants a denunciar els professors que ‘adoctrinin’ enviant un correu electrònic a una adreça gestionada per la formació.

Segons que ha informat l’organització, ha confeccionat una eina de denúncia anònimament, arran de ‘les imposicions ideològiques en algunes aules de la província de Castelló’. El president de NG a Castelló, Gonzalo Bautista, incita tots els joves que sàpiguen casos d’adoctrinament a les aules a denunciar-los. ‘No podem permetre una educació basada en el menyscabament d’un dret fonamental com és la llibertat d’expressió’, diu Bautista al comunicat. Admet, això sí, que són minoritaris ‘els casos en què es fa un ús inadequat de la llibertat de càtedra atemptant contra un model educatiu neutre i imparcial’.

El cas és que la campanya se’ls ha girat en contra a Twitter. Amb l’etiqueta #Quenotelien molts usuaris es riuen de la idea del PP de Castelló i denuncien la voluntat adoctrinadora de la formació.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any