La PAHC celebra el seu segon aniversari apel.lant a la unió i la mobilització popular

  • Militants de Sabadell i d’altres PAH del Vallès van commemorar ahir a la Plaça Picasso de Campoamor els dos anys de lluita de la plataforma

VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
Redacció
25.03.2013 - 16:21

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Un vermut popular que va aplegar a unes 200 persones va servir per commemorar els dos anys de trajectòria de la Plataforma d’Afectades per la Hipoteca i la Crisi de Sabadell. L’acte va comptar amb la presència de militants de diferents PAH del Vallès que, durant els seus parlaments, van agrair a la plataforma sabadellenca ‘haver-los mostrat un exemple de lluita i de solidaritat’.

Militants i persones afectades sabadellenques van subratllar la importància de la creació d’espais d’unió i mobilització popular com la PAHC per poder fer front ‘als atacs dels poders econòmics i financers contra la classe treballadora’ i van destacar que ‘la solidaritat i el suport mutu’ els havien permès superar l’angoixa i la por i emprendre el camí de la lluita col·lectiva. Els parlaments de les afectades van ser corejats amb crits de ‘Sí que es pot’ i amb consignes com ‘Nativa o estrangera, la mateixa classe obrera’.

Albert Jiménez, portaveu de la PAHC, en declaracions a La Drecera, va afirmar que ‘els dos anys de lluita i organització popular ens han  permès teixir una xarxa de solidaritat inaudita i que ens fan més forts en la certesa que els interessos populars només els pot defensar el poble. Hem parat desnonanments, hem aconseguit dacions, hem tornat la força i la dignitat a centenars de famílies i pensem redoblar els nostres esforços de cara als pròxims anys’.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any