El PP intenta desprestigiar Ada Colau vinculant-la a ETA

  • 'Han donat suport a tots aquests grups que tenen a veure amb ETA', ha dit la delegada del govern espanyol a Madrid

VilaWeb
Redacció
25.03.2013 - 10:45

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La polèmica va sorgir dissabte a la matinada al programa ‘El Gran Debate’ de Telecinco, dedicat a la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca (PAH) i a les seves darreres accions, com l”escrache’ a casa de González Pons. El redactor en cap del diari El Mundo, Carlos Cuesta, va tenir una encesa discussió durant el debat amb un advocat de la PAH, Rafa Mayoral, i amb altres tertulians, com Pilar Rahola. Durant la discussió Cuesta va arribar a vincular la PAH amb ETA.

Però ha estat avui quan la polèmica ha fet el salt a l’àmbit polític. En aquesta entrevista a Radio Nacional d’Espanya (àudio), la delegada del govern espanyol a Madrid, Cristina Cifuentes, ha criticat els últims actes de protesta de la PAH i ha vinculat l’entitat amb ‘grups filoetarres’, entre els quals hi ha inclòs partits com Bildu. ‘Ada Colau i altres persones de la plataforma han donat suport a Bildu, Sortu i tots aquests grups que tenen a veure amb ETA’, ha dit.

Per Cifuentes, la PAH segueix una ‘estratègia política radical’ i les seves accions podrien ser considerades com a ‘kale borroka’, en especial, ha dit, les accions de pressió sobre polítics del PP, en referència a l”escrache’ a González Pons. ‘Una cosa és protestar i una altra és l’assetjament personal’, ha dit.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any