Obrint Pas anuncia una aturada indefinida

  • S'acomiadarà enguany amb una ronda anomenada 'Seguirem'

VilaWeb
Bel Zaballa
21.03.2013 - 10:22

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Després de vint anys portant la música per mig món i havent esdevingut un dels grups de referència del país, i el més internacional, Obrint Pas farà un punt i a part en la trajectòria. En un comunicat, anuncien una aturada ‘temporal però, de moment, indefinida’. Diuen que, passada la ronda del disc-llibre ‘Coratge’, tenen ‘la necessitat d’aturar aquest vaixell anomenat Obrint Pas’.

Xavi Sarrià explica a VilaWeb que han estat vint anys aferrats al grup i que necessiten desconnectar. ‘Mai no hem parat del tot, i ara necessitem aturar-nos, mirar què volem fer, i regenerar-nos a nosaltres’, diu. Descartaven fer un altre disc d’estudi sense estar al 100%, però avisa: ‘Encara que el grup no continue com a tal, nosaltres continuarem. El vaixell està ací.’ 

Un vaixell que ha estat casa seva durant dues dècades. ‘Ací no s’acaba tot’, i per això la ronda de comiat (l’última, de moment) s’anomena ‘Seguirem’. L’emprendran aquest 2013, i ja tenen previst dos concerts en acústic per al 2014, previsiblement un a València i un altre a Barcelona, que qui sap si podrien immortalitzar-se en format disc.

‘A partir del 2014 s’obre una nova etapa per a nosaltres. No sabem si Obrint Pas salparà de nou o si no ho farà. Només sabem que tots aquests anys de somriures i ferides ens han fet ser els qui som ara. Ens costa dir-ho. Ens costa escriure-ho. I per això esperem retrobar-nos a la ronda d’enguany’, s’acomiaden.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any