La PAH protesta davant la casa de González Pons

  • Desenes d'activistes han penjat cartells a la façana del seu domicili a València

VilaWeb
Redacció
20.03.2013 - 14:23

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Membres de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca de València i la comarca de l’Horta Sud han portat avui la protesta fins a la porta de casa del vice-secretari d’Estudis i Programes del PP, Esteban González Pons. L’acció ha estat controlada per un fort desplegament policíac i, segons la PAH, han identificat una seixantena dels activistes que havien penjat cartells verds i vermells, en referència a la votació de la ILP per la dació en pagament al congrés espanyol.

L’acció forma part de la campanya dels anomenats ‘escraches’ per assenyalar els diputats contraris a la ILP. El mot va néixer a l’Argentina per designar una mena de manifestacions en què activistes anaven fins al domicili o el lloc de feina de responsables de la repressió militar per denunciar-los públicament per violacions de drets humans o corrupció.

Fa unes poques setmanes, la PAH va anunciar que començaria una campanya similar per assenyalars aquells diputats els quals consideraven ‘responsables directes del sofriment i el dolor de milers de famílies’ per no voler donar suport a la ILP. Tot i que finalment el PP va votar-hi a favor, la campanya continua per mantenir la pressió als diputats durant la tramitació de la ILP.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any