Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dimecres  20.03.2013  14:23

La PAH protesta davant la casa de González Pons

Desenes d'activistes han penjat cartells a la façana del seu domicili a València

Men?ame
 

Membres de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca de València i la comarca de l'Horta Sud han portat avui la protesta fins a la porta de casa del vice-secretari d'Estudis i Programes del PP, Esteban González Pons. L'acció ha estat controlada per un fort desplegament policíac i, segons la PAH, han identificat una seixantena dels activistes que havien penjat cartells verds i vermells, en referència a la votació de la ILP per la dació en pagament al congrés espanyol.

L'acció forma part de la campanya dels anomenats 'escraches' per assenyalar els diputats contraris a la ILP. El mot va néixer a l'Argentina per designar una mena de manifestacions en què activistes anaven fins al domicili o el lloc de feina de responsables de la repressió militar per denunciar-los públicament per violacions de drets humans o corrupció.

Fa unes poques setmanes, la PAH va anunciar que començaria una campanya similar per assenyalars aquells diputats els quals consideraven 'responsables directes del sofriment i el dolor de milers de famílies' per no voler donar suport a la ILP. Tot i que finalment el PP va votar-hi a favor, la campanya continua per mantenir la pressió als diputats durant la tramitació de la ILP.