Expulsats del balcó de l’ajuntament de València ex-treballadors de Canal 9

  • Havien estat convidats per Compromís durant la mascletada

VilaWeb
Redacció
12.03.2013 - 18:22

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Els membres de la seguretat privada de la batllessa de València i agents de la policia local han expulsat del balcó de l’ajuntament dos treballadors de Ràdio Televisió Valenciana afectats per l’ERO i a un altre treballador de l’ens públic que havien estat convidats per Compromís en ocasió de la mascletada. Un membre de seguretat ha dit que un dels treballadors havia tret una armilla roja un cop acabada la mascletada per llençar-la a Barberà. Però el treballador, un ex-càmera de Canal 9, ha explicat que l’agent l’hi havia tret de la butxaca, que s’ha trencat.

Ha explicat també que volia sortir al balcó per saludar els companys que cada dia que hi ha mascletada es concentren per expressar les seves reivindicacions. I s’ha queixat de la violència amb què l’han expulsat. En aquest vídeo, enregistrat de l’emissió en directe de la mascletada que havia fet Las Provincias, es veu una ex-treballadora, Xelo Miralles, expulsada per uns membres de seguretat, i cridant: ‘Així ens tracten els que ens han tirat al carrer i ens han furtat el lloc de treball’.

El portaveu de Compromís a l’ajuntament, Joan Ribó, ha explicat que volien convidar les persones que pateixen problemes o acomiadaments.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any