La Generalitat exigeix a Rajoy una rectificació pública per haver avalat el suposat informe

  • Homs lamenta que el ministre d'Interior espanyol hagi trigat quatre mesos a certificar una 'gran mentida i manipulació'

VilaWeb
ACN
12.03.2013 - 14:39

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El conseller de la Presidència, Francesc Homs, ha exigit al govern espanyol una rectificació pública per haver donat veracitat al suposat informe sobre les famílies Mas i Pujol que va publicar un mitjà en plena campanya electoral a Catalunya. Homs ha lamentat que el ministre d’Interior espanyol, Jorge Fernández Díaz, hagi trigat quatre mesos a saber si internament s’havia fet aquest informe o no, retard que ha trobat ‘molt greu’. La compareixença de Fernández Díaz, ha dit, ‘certifica la gran mentida i la gran manipulació de tot allò que es publicar’, però també l’error ‘monstruós’ per part del seu govern d’haver-lo avalat quan els afectats asseguraven que la informació era falsa.

Homs ha dit que el fet que Fernández Díaz hagi necessitat quatre mesos per confirmar si existeix un informe com el que es va publicar ‘dóna moltes coses, però poca confiança’.

A més de constatar que aquesta ‘mentida va fer mal’, ha demanat una rectificació per part del govern espanyol, perquè aquesta seria ‘l’única manera que el pogués honorar una mica’.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any