Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dijous  07.03.2013  13:31

El jutge arxiva les denúncies d'Ortega i Carod-Rovira contra Método 3

Diu que no hi ha indicis d'espionatge · Deixa la porta oberta a reobrir el cas si apareixen noves informacions

Men?ame
 

El jutjat d'instrucció número 14 de Barcelona ha arxivat les denúncies presentades per la vice-presidenta del govern, Joana Ortega, i l'ex-vice-president i ex-dirigent d'ERC, Josep-Lluís Carod-Rovira, contra l'empresa de detectius Método 3. El magistrat considera que no hi ha indicis que demostrin que van ser espiats, tot i que especifica que, si durant la investigació apareixen noves informacions, els casos es podrien reobrir. Ortega i Carod-Rovira van presentar la denúncia als mossos d'esquadra, cosa que obria la porta al fet que la policia catalana pogués accedir a la investigació. La presidenta del PP, Alícia Sánchez-Camacho, en canvi, va dirigir-se a la policia espanyola per denunciar l'espionatge.

Joana Ortega va presentar el 19 de febrer passat una denúncia pel suposat espionatge i, poc després, ho feia Josep-Lluís Carod-Rovira arran d'algunes informacions periodístiques que apuntaven que haurien estat espiats.

A diferència del que va fer Sánchez-Camacho, que va presentar la denúncia a la policia espanyola, Ortega i Carod-Rovira ho van fer als mossos, circumstància que permetia que la policia catalana pogués accedir a la investigació.