Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dijous  07.03.2013  11:53

El jutge del cas Gürtel investigarà la comptabilitat oculta del PP

La policia entrega un informe al magistrat Pablo Ruz que constata les vinculacions entre els 'papers de Bárcenas' i la trama Gürtel

Men?ame
 

El jutge de l'Audiència espanyola Pablo Ruz, que instrueix el cas Gürtel, ha assumit la investigació dels 'papers de Bárcenas'. Ho ha decidit després de rebre un informe de la policia que constata que hi ha 'una vinculació temporal, quantitativa i subjectiva' entre la comptabilitat oculta del PP i la trama Gürtel. Així, ha obert una nova peça per investigar la documentació publicada al diari El País.

L'informe policíac troba diversos nexes evidents entre la comptabilitat de Bárcenas i les comissions il·legals i altres actuacions irregulars descobertes durant la investigació judicial del cas Gürtel, i esmenta directament els encausats Pablo Crespo, número dos de Francisco Correa en la trama, aquest, i el constructor Alfonso García Pozuelo.

Segons l'informe, aportacions i comissions d'Alfonso García Pozuelo lliurades 'a l'organització de Francisco Correa per sufragar les despeses de les eleccions gallegues consten com a entrades en el sistema de comptabilitat que figura en els documents publicats'.


Informació relacionada:

Mònica Oltra: Tan rica ets que t'entren 7.500 euros i no et consta?

Els papers de Bárcenas mostren pagaments de diner negre a Rajoy

Els milions a Suïssa de Bárcenas acorralen el PP

Bárcenas denuncia el PP per acomiadament improcedent

Bárcenas denuncia el PP per maltractament laboral