Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Diumenge  10.03.2013  10:00

Pasqua familiar i d’adults a Vic amb el lema 'Camins d'esperança'

Una proposta per viure una experiència entorn a la celebració de la Pasqua

Men?ame
 

Cada any, per Setmana Santa (de dijous a la tarda fins a diumenge al matí), una colla de famílies i adults es troben a Vic, acompanyats pels missioners claretians de Catalunya, per fer realitat una experiència entorn a la celebració de la Pasqua. Durant aquest dies compaginen la vivència espiritual amb la formació, la reflexió i el diàleg, a través de les celebracions, activitats, catequesis, tallers, etc..., pensades per a pares, fills i adults, per anar compartint tots junts l’experiència de la Pasqua.

La Pasqua familiar i d’adults de Vic, va adreçada a famílies amb fills fins a 15 anys i adults, que vulguin viure i compartir una experiència de fe oberta i enriquidora.

Aquesta Pasqua és el resultat de l’interès d’una colla de famílies que de joves, inspirats i acompanyats pels Claretians de Vic, van viure l’experiència de la Pasqua-jove de St. Tomàs (Osona). Aquests joves, ara ja pares i mares, creuen important i necessari continuar fent-la realitat juntament amb els seus fills.

Hi ha activitats i espais pensats per als adults i altres per als infants. S’intenta compaginar la vivència espiritual amb la formació, reflexió i el diàleg. Existeixen diferents comissions per organitzar l’estada, les celebracions, els tallers i les activitats adreçades als infants. Cada any la Pasqua gira a l’entorn d’un lema que enguany és: «Camins d'esperança».

Sens dubte, aquesta és una bona opció per a totes aquelles famílies que volen destinar un temps específic a la formació cristiana i en valors dels seus fills, però que de vegades no troben l’espai o el temps necessari per fer realitat aquesta tasca. En aquest sentit la Pasqua familiar i d’adults ofereix aquests moments de reflexió i pregària, viscuts en família i amb altres famílies, on petits i grans, aprenen junts.

Tothom qui ho desitgi pot formar part d’aquesta experiència. Per a més informació pot contactar amb l’organització de la trobada mitjançant el correu electrònic pasquafamiliarvic@gmail.com.