Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dijous  28.02.2013  12:49

La casa reial amaga Urdangarín als robots de Google

Ordena als cercadors que no indenxin cap contingut en el qual hi figuri

Men?ame
 

Totes les webs tenen una pàgina que es diu robots.txt i que serveix per a indicar als robots dels cercadors, però sobretot de Google, quina part d'aquella web no cal que perdi temps indexant-la. Normalment Google opta aleshores per no rastrejar incloure aquells continguts en el seu cercador. Aquest continguts normalment són especificacions tècniques poc rellevants però ara la casa reial espanyola ha inclòs un curiós document casareal.es/robots.txt l'única ordre del qual és eliminar tots els continguts, en qualsevol llengua que fan referència a Iñaki Urdangarín.

El document ordena als robots que no facen cas dels continguts en diverses llengües sobre Urdangarín. Aquests documents de fet ja van ser esborrats de la web fa setmana (per exemple aquest http://www.casareal.es/ES/FamiliaReal/Urdangarin/) però encara es poden trobar en les còpies caxé de diversos robots i cercadors. Entrant l'ordre als cercadors de que no indenxin aquests pàgines que existien abans la casa reial el que vol és assegurar-se que desapareix el contingut també de les còpies en caxé dels cercadors mundials.