Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dimarts  26.02.2013  14:22

Alfonso Guerra proposa que el PSOE es reinstauri a Catalunya

Retreu al PSC que estigui 'més inclinat a assumir la disciplina nacionalista que no pas la disciplina socialista'

Men?ame
 

L'històric diputat del PSOE i ex-vice-president del govern espanyol, Alfonso Guerra, ha demanat avui durant la reunió del grup parlamentari socialista al congrés que el PSOE es reinstauri a Catalunya en resposta al trencament de la disciplina del vot del PSC sobre la proposta de resolució del debat de política general de CiU i ICV sobre el dret a decidir. En la trobada, en què també s'han anunciat sancions per als diputats que votin a favor de la proposta de CiU i ICV, els diputats del PSC han fet una crida a passar pàgina sobre aquesta polèmica i a treballar junts a partir de demà.

Guerra ha retret al PSC que estigui 'més inclinat a assumir la disciplina nacionalista que no pas la disciplina socialista', i ha avisat que si es consumia la indisciplina de vot, el PSOE seria 'lliure' d'actuar en conseqüència. Ha volgut recordat la disciplina de vot que preveu el protocol de les relacions entre el PSOE i el PSC, i ha afegit: 'No poden trencar la disciplina de vot, això seria violar l'acord. I si violen l'acord, el PSOE és absolutament lliure de prendre la decisió que consideri pertinent'.

El PSOE canvia de parer i sancionarà els diputats del PSC

Chacón no fa cas del PSC i votarà contra el dret de decidir