Smoking Soul’s presenten ‘L’Espenta’

VilaWeb
Mario Sancho
24.02.2013 - 23:05

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Ja ens van sorprendre la setmana passada amb l’estrena de l’avançament de ‘L’espenta’, el videoclip ‘Herència cremada’ (que podeu vore a dalt). Però ningú no esperava un aterratge tan fort del seu primer LP. Smoking Soul’s estrenen disc. Un disc rocker amb influències tant del rock internacional com de referents més propers come els Berri Txarrak. Vos el podeu descarregar gratuïtament a la web dels Smoking Soul’s, així com escoltar-lo al seu bandcamp.

Segons la banda, ‘L’espenta’ és una crida esperançadora i positiva contra un context de desconfiança, inestabilitat i injustícia. Així doncs, ‘L’espenta’ fa de la força i la unitat les eines per traçar un futur il·lusionador i per caminar amb pas ferm sobre un present asfixiant i incert’.

‘L’Espenta’ ha estat produït quasi totalment a Pego, on Rafa Esplugues l’ha enregistrat i masteritzat al seu estudi ‘On-Tracks’. Han col·laborat al disc amics de la banda com Ivan Gosp d’Aspencat, Àlex Seguí i Joan Marc de la Gossa Sorda, així com Pablo Sánchez de La Raíz.

El concert de presentació en directe de ‘L’espenta’ serà el 9 de març al Centre Social ‘La Mistelera’ de Dénia, i estaran acompanyant els Smoking Soul’s els seus amics d’Inèrcia i Mal Abuso.

Enllaços
Array

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any