Triple avançament del nou disc de La Raíz!

VilaWeb
Mario Sancho
24.02.2013 - 23:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Aquest matí de diumenge ens hem alçat amb una bona sorpresa. Es tracta del triple avançament que han alliberat els xics de La Raíz. Tres temes que serveixen com a carta de presentació del seu cinquè disc d’estudi ‘Así en el cielo como en la selva’, que vorà la llum el proper 1 de març.

Les tres cançons que han penjat a la xarxa la banda de Gandia són ‘Jilgueros’, ‘Llueve en Semana Santa’ i ‘A la sombra de la sierra’. ‘Jilgueros’ (vídeo), ha estat la primera que han penjat a Youtube, i es tracta d’un tema dedicat a tots eixos ‘pájaros’ que furten els diners de tots, i a qui els defenen. ‘Llueve en Semana Santa’ (vídeo), per la seua banda és un tema que parla de forma molt crítica sobre l’església catòlica. ‘A la sombra de la sierra’ (vídeo), és una cançó que crida a la revolta, el títol de la qual fa referència als maquis i a tots aquells que hagueren de fugir o amagar-se arran de la Guerra Civil espanyola. Amb aquest últim single els saforencs ens mostren imatges de la gravació de la cançó i serveix de vídeo promocional per al disc que publicaran divendres que ve. Aquestes tres cançons ens ajuden a fer-nos una idea de com serà ‘Así en el cielo como en la selva’.

Ara, mentre escoltem aquests avançaments, toca esperar fins a l’1 de març per gaudir de l’àlbum complet, i fins al 22 de març per a vore’ls en directe a la presentació del disc a la Sala Noise (antiga Mirror) de València. Podeu consultar ací l’esdeveniment a Facebook.

Enllaços
Array

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any