Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Divendres  22.02.2013  12:10

El New York Times diu que la monarquia pressiona els diaris espanyols perquè suavitzin els atacs a Urdangarin

El diari porta a la portada d'avui una llarga notícia sobre els casos de corrupció que acorralen Juan Carlos

Men?ame
 

El New York Times d'avui publica una llarga notícia sobre el cas Urdangarín on assegura que els darrers deu dies la casa real 'i també els serveis d'intel·ligència' han pressionat els principals diaris espanyols i diverses persones que podrien aportar informació sobre el cas Urdangarín. Segons el rotatiu les pressions reclamen 'baixar el to de les informacions' que afecten la monarquia i que estan acorralant Juan Carlos.

El NYTimes descriu la forma d'operar de la casa reial, aturant-se en les relacions entre Juan Carlos, la seva amant  Corinna Zu Sayn-Wittgenstein i el propi Iñaki Urdangarin i afirma que 'més enllà de si Urdangarin va violar o no alguna llei, l'escàndol ha deixat clar com la família reial usava les seves connexions privilegiades per a aconseguir que alts càrrecs signin acords comercials, que permetin un estil de vida que superi les assignacions que els contribuients espanyols paguen a la família reial'.