Compromís demana a Fabra pel cas Urdangarin

  • Serà avui en el ple de les corts · El president també haurà de respondre sobre la mala imatge del País Valencià i l'aplicació de la llei de dependència

VilaWeb
Redacció
21.02.2013 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El president de la Generalitat, Alberto Fabra, compareixerà avui en el ple de les Corts Valencianes per a sotmetre’s a les preguntes dels grups parlamentaris. Serà la primera sessió de control al cap del consell en aquest nou període de sessions. El grup parlamentari Compromís preguntarà a Fabra si el consell ha rebut pressions per encobrir les activitats irregulars de l’Institut Noos i per no personar-se com a acusació particular en el procediment penal al jutjat de Palma que investiga l’activitat de l’entitat presidida pel gendre del rei espanyol, Iñaki Urdangarin.

Així mateix, el síndic del PSPV a les Corts, Antonio Torres, s’interessarà per les mesures que prendrà el cap del consell per a millorar la imatge del País Valencià, mentre que la portaveu d’EUPV, Marga Sanz, vol saber ‘com justifica l’aplicació de mesures de copagament per part del seu govern a les persones amb discapacitat i dependents’.

Fabra va registrar el 5 de febrer un escrit de petició de compareixença a les Corts Valencianes, que s’ha concretat per a avui. La darrera sessió de control havia estat el dia 29 de novembre.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any