El concert de la #primaveravalenciana, en directe a VilaWeb TV

  • Dènou grups i cantants s'uneixen en suport als estudiants processats per les manifestacions d'ara fa un any

VilaWeb
Redacció
15.02.2013 - 21:30

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Avui divendres a partir de les deu podeu seguir en directe a VilaWeb el concert en suport als estudiants processats de la #primaveravalenciana, que es fa al Palau de Congressos de València. En el concert participen dènou grups i cantants, entre els quals Obrint Pas, Pau Alabajos, Feliu Ventura, Sènior i el Cor Brutal, la Gossa Sorda, Cesc Freixas, Julio Bustamante… 

El concert és organitzat per l’Assemblea de l’Institut Lluís Vives i l’Associació Jurídica Primavera Valenciana.

Els grups musicals que participen en aquest projecte són: Obrint Pas, La Habitación Roja, Senior i El Cor Brutal, Maronda, Aspencat, La Gossa Sorda, Pau Alabajos, Feliu Ventura, Manolo Tarancón, Cesk Freixas, Mr. Perfumme, Clara Andrés, Arthur Caravan, Galavera, Meritxell Gené, Julio Bustamante, El Diluvi, Tórtel i Emma Get Wild. 

19 bandes d’estils ben diversos i que són molt representatives de l’excel·lent estat de salut que travessa la creació musical valenciana.  Totes elles s’han oferit a participar de manera desinteressada en aquest concert per a recaptar fons que permeten a l’Associació Jurídica Primavera Valenciana i l’Assemblea Global Lluís Vives realitzar una defensa jurídica dels encausats i els processats de primer nivell que impedisca donar carta de validesa a una repressió policial i governamental sense precedents en la història de la València democràtica. 

En el procés judicial aquestes plataformes estan disposades a arribar on calga per a denunciar la vulneració dels drets fonamental que van patir les persones encausades en la Primavera Valenciana i no aturar-se fins que la dignitat dels joves encausats siga restablerta i que la prepotència de les autoritats responsables i els excessos policials reben el càstig merescut.

Porres contra llibres

Aquesta iniciativa ha comptat també amb la col·laboració desinteressada de 13 editorials valencianes: Edicions 96, Bromera, L’Eixam, Andana, Denes, 3i4, La Casa Calba, Camacuc, Afers, Bullent, Perifèric, Nau i La Xara. Entre totes han aportat més de 1.500 llibres que seran repartits entre els assistents al concert en una acció que porta el lema de ‘Porres contra llibres’

Així mateix, la discogràfica castellonenca Bureo Músiques ha editat un CD que es composa d’una vintena de cançons dels grups que participen en #primaveravalenciana.

El concert estarà presentat per la periodista Amàlia Garrigós en col·laboració amb Eugeni Alemany i comptarà amb la participació especial de Toni de l’Hostal i Xavi Castillo. Serà retransmés per streaming a través de Vilaweb. 


#primaveravalenciana a Castelló

La recentment inaugurada Sala Zeppelin Live de Castelló s’ha unit també a la iniciativa #primaveravalenciana amb un concert de Rapsodes i Jerga Lírica el mateix divendres 15 de febrer i un altre de Pau Alabajos i Cesk Freixas el dissabte 16 de febrer. Els dos concerts són a les 22.30h.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any