Colau, Forcadell i Oliveres junts, per a canviar les coses

  • Vídeo de l'acte íntegre fet a l'Ateneu Barcelonès sobre la influència i la força dels moviments socials en l'agenda política

VilaWeb
Redacció
09.02.2013 - 12:58

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El paper de la societat civil i dels moviments socials del nostre país ha estat clau en els darrers mesos i anys i tot fa pensar que ho serà encara més davant els reptes i projectes que encarem. Per aquest motiu, l’Ateneu Barcelonès va organitzar la setmana passada, juntament amb l’Associació Catalana de Comunicació Investigació Estratègia Polítiques (ACCIEP), un acte per a reflexionar sobre la influència d’aquests moviments socials a l’agenda política. I per a fer-ho va convidar tres ponents representants d’alguns dels moviments socials més actius i rellevants: Ada Colau, portaveu de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca; Carme Forcadell, presidenta de l’Assemblea Nacional Catalana; i Arcadi Oliveres, president de Justícia i Pau. Us oferim el vídeo de l’acte íntegre.

Tots tres ponents presenten el seu punt de vista respecte el paper de la societat civil en els grans canvis i projectes de país. I responen tres preguntes bàsiques, iguals per a tots tres:

– Com s’han de canalitzar les reivindicacions socials?

– Com han aconseguit vostès fer arribar les propostes als agents polítics?

– I com s’han vist reflectides aquestes propostes en l’agenda política?

Al final de l’acte tots tres responen també les preguntes del públic assistent.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any