‘Els correus de la vergonya’

  • RTVV comença a enviar els comunicats d'acomiadament via correu electrònic · Es multipliquen els suports als acomiadats a la xarxa

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
09.02.2013 - 11:24

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Ràdio Televisió Valenciana (RTVV) ja ha començat a notificar via correu electrònic els acomiadaments als treballadors de la televisió pública valenciana l’Expedient de Regulació d’Ocupació (ERO) que aplica l’entitat. Les comunicacions són breus, com es pot veure en aquests dos exemples i és previst que es continuïn enviant al llarg de tot al dia. A la xarxa s’han multiplicat els missatges de suport als acomiadats amb les etiquetes , , , . Molts piuladors fan servir avui l’expressió ‘els correus de la vergonya’, per  areferir-se als acomiadaments.

L’empresa no ha precisat quants treballadors seran acomiadats -a l’informe que va presentar a l’autoritat judicial es parlava d’un màxim de 916-, però sí que se sap en resultaran afectats tots els departaments. Segons Europa Press, de moment, s’han enviat 843 correus d’acomiadament, dels quals, segons fonts de l’empresa, 430 van destinats a treballadors que deixaran el lloc de treball entre aquest dimecres i el 7 de març. La resta deixaran la feina entre els mesos de juny i agost.

El correu diu:

‘Serveixi la presenta comunicació per notificar-li que ha resultat afectat/da pel Procediment d’Acomiadament Col·lectiu del l’Ens Públic RADIOTELEVISIÓ VALENCIANA motiu pel qual és citat/da a les 18.15 del dia 5 de març de 2013 al Centre de Formació de Radiotelevisió Valenciana, al Centre de Producció de Programas de TVV, Polígon Accés Ademuz, S/N, 46100 -Burjassot, amb l’objectiu de comunicar-li per escrit la causa de l’extinció laboral, i posar a la seva disposició la indemnització a la qual té dret en els termes legals, així com per a fer-li lliurament de la documentació prevista en l’Estatut dels Treballadors.
Igualment, se li comunica que podrà anar-hi acompanyat per un representant dels treballadors i ho creu convenient.’

Un altre model de correu també rebut avui diu:

‘Serveixi la presenta comunicació per notificar-li que ha resultat afectat/da pel Procediment d’Acomiadament Col·lectiu del l’Ens Públic RADIOTELEVISIÓ VALENCIANA, la data prevista de finalització de la seva relació laboral amb l’empresa és el pròxim dia 30 de juny de 2013.’

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any