Un periodista de MarcaTV demana la intervenció de l’exèrcit a Catalunya

  • 'Em vénen ganes d'enviar-hi la División Azul', diu en una tertúlia

VilaWeb
Redacció
08.02.2013 - 16:11

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La banalització d’una possible intervenció de l’exèrcit espanyol a Catalunya, a la qual darrerament han fet referència militars i dirigents polítics com Vidal-Quadras, també s’ha colat en alguns canals de televisió. És el cas de MarcaTV: durant el programa ‘Futboleros’ d’ahir, el periodista Miguel Serrano va deixar anar, després de veure el vídeo de TV3 que compara els jugadors del Madrid amb unes hienes pel seu joc brut: ‘El següent pas és anar amb l’exèrcit a Catalunya’, i encara va afegir que tenia ‘ganes d’anar-hi amb la División Azul’.

Amb posat enfadat després de veure el vídeo de TV3, Serrano diu que la televisió pública catalana es paga també amb diners dels espanyols. ‘Dels 33 euros que avui em treu Hisenda, no vull que ni un puto cèntim vagi a aquella regió, a mi em cauen molt malament, i vull que tanquin aquella televisió. El següent pas a aquest vídeo és anar amb l’exèrcit allà’. Un company de la taula afegeix, amb to de burla, que haurà de pagar peatge, i respon: ‘Jo no pago peatge, i m’enduc per davant la carretera’.

La burla i la banalització continuen i s’agreugen quan afegeix, sense que cap responsable del programa l’aturi, li cridi l’atenció o demani disculpes: ‘Em vénen ganes d’anar-hi amb la División Azul’, la unitat franquista que va donar suport a l’exèrcit de l’Alemanya nazi durant la Segona Guerra Mundial.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any