Els vint-i-cinc primers usuaris de Facebook, nou anys després

  • La revista Buzzfeed investiga a què es dediquen ara

VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
Redacció
05.02.2013 - 09:39

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

En ocasió del novè aniversari de Facebook,la xarxa social per excel·lència, la publicació nord-americana Buzzfeed ha fet un exercici de recerca ben original. A ‘The First 25 People On Facebook‘, ha investigat on són ara, i a què es dediquen, els primers vint-i-cinc usuaris. La majoria són ex-estudiants de Harvard, la universitat on va néixer Facebook, i amics o companys d’habitació de Mark Zuckerberg, que, com a fundador, deté el títol de primer usuari i l’ID número 4, perquè els tres primers es van reservar per fer proves.

Una bona part dels vint-i-cinc noms que apareixen a la llista han reeixit molt professionalment, dins la companyia o ben lluny. Per exemple, el segon usuari de Facebook va ser Chris Hughes, primer portaveu de la xarxa social, que va deixar-la per encarregar-se de portar la campanya electoral en línia del demòcrata Barack Obama el 2008.

Dustin Moskovitz, co-fundador de Facebook, en va ser el tercer usuari, i també va deixar l’empresa el 2008 per impulsar Asana, una aplicació que espera substituir algun dia l’e-mail. I el quart és Arie Hasit, que després de graduar-se va anar-se’n a Israel, on estudia per esdevenir rabí.

La resta de la llista és aquí.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any