Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dimarts  05.02.2013  09:39

Els vint-i-cinc primers usuaris de Facebook, nou anys després

La revista Buzzfeed investiga a què es dediquen ara

Men?ame
 

En ocasió del novè aniversari de Facebook,la xarxa social per excel·lència, la publicació nord-americana Buzzfeed ha fet un exercici de recerca ben original. A 'The First 25 People On Facebook', ha investigat on són ara, i a què es dediquen, els primers vint-i-cinc usuaris. La majoria són ex-estudiants de Harvard, la universitat on va néixer Facebook, i amics o companys d'habitació de Mark Zuckerberg, que, com a fundador, deté el títol de primer usuari i l'ID número 4, perquè els tres primers es van reservar per fer proves.

Una bona part dels vint-i-cinc noms que apareixen a la llista han reeixit molt professionalment, dins la companyia o ben lluny. Per exemple, el segon usuari de Facebook va ser Chris Hughes, primer portaveu de la xarxa social, que va deixar-la per encarregar-se de portar la campanya electoral en línia del demòcrata Barack Obama el 2008.

Dustin Moskovitz, co-fundador de Facebook, en va ser el tercer usuari, i també va deixar l'empresa el 2008 per impulsar Asana, una aplicació que espera substituir algun dia l'e-mail. I el quart és Arie Hasit, que després de graduar-se va anar-se'n a Israel, on estudia per esdevenir rabí.

La resta de la llista és aquí.