Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Diumenge  03.02.2013  18:59

La implicació de Basta Ya en el cas Bárcenas paralitza UPyD

Silencien les crítiques a la corrupció després d'aparèixer entre els receptors de diner negre del PP

Men?ame
 

El portaveu adjunt d'UPyD, Carlos Martínez Gorriaran, va reclamar la setmana passada que els afectats del PP per la compatibilitat oculta del cas Bárcenas fessin públiques les declaracions de renda i tota la informació complementària possible, per a aclarir les possibles responsabilitats derivades. Però tot d'una han callat, tan bon punt han vist que als papers apareixen proves del finançament il·legal del grup Basta Ya, origen d'UPyD, amb diners provinents de la comptabilitat en negre del PP.

Encara més quan la persona que sembla haver rebut els diners és Gorriaran mateix. L'única reacció ha estat de dir que no els importava gens qui els donava els diners, sinó la finalitat. Però el fet és que UPyD, que acostuma a fer grans campanyes sobre els casos de corrupció, ara ha callat sobtadament i no diu res sobre les llibretes de Bárcenas.

És significatiu que Rosa Díez, aquests darrers dies, només hagi fet unes declaracions curtes a RNE, molt vagues i sense comparació possible amb les que sol fer en els casos de corrupció que afecten els altres partits.